27 juni 2021 : High Fashion (South America)

Deze maand duiken verder we in de wereld van high fashion. Het blijft lastig om te benoemen wat nou precies wél en niét onder high fashion valt. Maar over het algemeen zijn het de dure en modieuze kledingstukken van de belangrijkste en grootse modehuizen. Denk dus aan de kleding die wordt gedragen door celebrities.

Tijdens deze workshop werken we met een leuk model met ‘South American roots’ ‘fashionable’ kledij zal gepresenteerd worden door deze frisse verschijning,

Met een totaalpakket van haar, make-up en kledij bieden we jullie materiaal aan om jullie portfolio te verrijken met schitterende high fashion beelden.

Naast onze vast visagiste en stylistes van Teju-Tara zal Rocio het modellenwerk ter harte nemen, een superleuk fashion model.

Model :

Rocío Frickelo (team Teju – Tara)

O.w.v. Covid-19 zal er maximaal 1 groep van 5 personen actief zijn die op verschillende locaties, met verschillende achtergronden en accesoires een High fashion concept kunnen uitwerken gebruik makende van aanwezige professionele flitsmateriaal, decors en high fashion kledij.

Aantal plaatsen vrij : 5

Tijdens de pauze wordt een lekkere ‘zuiderse’ versnaperingen  voorzien en de koffie of thee zal klaar staan bij aankomst.

Indeling dag :

10.00 – 12.00 Workshop ‘Deel 1 – fashion South America‘

12.00 – 13.00 Middag lunch met zuiders tintje …

13.00 – 15.00 Workshop ‘Deel 2 – fashion South America’

Na de shoot worden model beloond met telkens 2 afgewerkte beelden per fotograaf.

De deename bedraag 120 eur (all-in) . (inclusief studio en bijhorend flitsapparatuur)

Volgende workshop  : tbd

  • Inschrijving fashion South America 2021