14-januari-2024 Color-pop

Het feestgedruis is achter de rug, donkere dagen staan nog voor ons …. maar dit laat ons niet afschrikken om er een kleurrijk foto-event tussen te lassen. Rocio en Aniha gaan hun fantasie even niet uit de weg en zullen voor prachtige, kleurige design-concepten gaan.

We werken met een ons huismodel Kendra, voor wie niets te gek is en voor wie al meerdere events bijwoonde bij, zeker geen onbekende. Rocio zal zelf ook als model optreden om hun ontwerpen ten berde te te brengen en ja ook voor Rocio is geen uitdaging te groot;

Met een totaalpakket van haar, make-up en kledij bieden we jullie materiaal aan om jullie portfolio te verrijken met schitterende kleurrijke high fashion beelden

Onze visagiste  Frany zal modellen gepaste ‘looks’ aanmeten.

Laat die winter even achter je en ‘let’s colorize and energize …..’

Model  1 : Rocio

Model 2 : Kendra

 

Er zal 1 of meerdere groepen van max. 4 personen/groep actief zijn die op verschillende locaties, met verschillende achtergronden en accessoires een mode concept kunnen uitwerken, met thema ‘Color Pop ‘ gebruik makende van aanwezige professionele flitsmateriaal, decors en props.

Met dit foto-event nieuwe formule zullen er min. 2 hoofdmodellen aanwezig zijn, bij meerdere inschrijvingen (+6)zal een derde model deelnemen.

Moodboard :

Moodboard color-pop

Aantal plaatsen vrij : 1/5 – prijs 140 eur

Tijdens de pauze wordt een lekkere versnapering voorzien en de koffie of thee zal klaar staan bij aankomst.

Indeling dag

  • Begin deel – 1 workshop – challenge                               : 10.00 – 12.00

Lunch

  • Begin deel – 2 workshop – challenge                               : 13.00 – 15.00

Inschrijving Color-pop 2024 :

  • Inschrijving Color pop 2024

Na de shoot wordt modellen beloond met telkens 2 afgewerkte beelden per fotograaf.