Over ons

Wartibo is een onderneming die zich concentreert op totaalconcepten voor internet toepassingen en het integreren van code, development en grafische technieken in een totaaloplossing.

We verzorgen uw web-toepassing en uw fotografie van A – Z. We nemen de domein-registratie, hosting-aspecten en nazorg van uw project tot ons. We trachten in de mate van het mogelijke een strikte scheiding te houden tussen de pure ‘inhoud’ en de ‘grafische’ aspecten conform met de standaarden. We beschikken over een aantal decennia IT-ervaring in verschillende omgevingen en technologieën die we graag ter jullie beschikking stellen om tot een mooi eindresultaat te komen voor uw bedrijf of organisatie. Bij voorkeur werken we aan geïntegreerde oplossingen, maar ook opdrachten in één specifieke area kunnen we uitvoeren. Wilt u enkel een website, maar heeft u fotografie uitbesteed of zelf gedaan kan dit evenzeer.

Net zozeer indien u enkel fotografie wilt, kan dit. We beschikken over een studio en hebben ervaring om met nodige rand-apparatuur uw fotografie  professioneel te verzorgen, van produkt – tot model fotografie. In eerste instantie willen we ons focussen op organisaties, kleine en middelgrote bedrijven.

De studio wordt ook afzonderlijk verhuurd al dan niet met begeleiding. Zie hiervoor aparte website.

Deze fotostudio is een volledig nieuwe fotostudio verdeeld in 3 zones die samen of afzonderlijk te gebruiken zijn.

Met deze 3 aparte ruimtes in nieuwe bedrijfsunit met een totale oppervlakte van 400 m2 kan zowel de amateur- als professionele fotograaf zijn passie voor fotografie in een rustige omgeving uitoefenen.

Bovendien is deze fotostudio uitgerust met grote visagie-ruimte, aparte workshop-ruimte met zowel keuken, douche en toilet.

Een vrijblijvend bezoek aan fotostudio of workshop-ruimte is steeds mogelijk. Gelieve hiervoor het contactformulier te gebruiken of geef me een seintje zodat we mogelijke datum kunnen afspreken.