infrastructuur-huurfotostudio

fotostudio zijaanzicht

Fotostudio

Deze fotostudio is een volledig nieuwe fotostudio verdeeld in 3 zones die samen of afzonderlijk te gebruiken zijn.

Met deze 3 aparte ruimtes in nieuwe bedrijfsunit met een totale oppervlakte van 400 m2 kan zowel de amateur- als professionele fotograaf zijn passie voor fotografie in een rustige omgeving uitoefenen.

Bovendien is deze fotostudio uitgerust met grote visagieruimte, aparte workshopruimte met zowel keuken, douche en toilet.

Een vrijblijvend bezoek aan fotostudio of workshopruimte is steeds mogelijk. Gelieve hiervoor het contactformulier te gebruiken of geef me een seintje zodat we mogelijke datum kunnen afspreken.

Fotostudio

studio1

De fotostudio die zich op het eerst verdiep bevindt achteraan is voornamelijk bedoeld voor fotografie van personen, dit kan zowel modelfotografie of fotografie van groepen zijn.

Er bevindt zich een perfect witte infiniwand van bijna 4 meter hoogte, een breedte van 6 meter en een lengte van 7 meter.

Boven de wand is er en zeer stabiel railsysteem voorzien van Foba met 4 pantografen met telkens een flitskop van Broncolor van 2 verschillende sterktes. De 4 aanwezige flitsen kunnen bediend worden via Broncolor RFS 2.1 trigger.

Direct rechts boven de wand zijn er 2 aparte industriele infrarode heating elementen voorzien die apart kunnen bediend worden.

Er zijn ook voldoende statieven voorzien van verschillende lengtes. Bijhorende softboxen in verschillende maten zijn voorzien die makkelijk aan railsysteem via pantograaf aan flitsers kunnen bevestigd worden.

Ook is er een industriële windblazer voorzien die de beelden dynamischer kunnen maken, net als rookmachine die aanwezig is.

Kledingrekje is voorzien met een apart paskamertje bovenaan.

Natuurlijk kan men gebruik maken van de grote visagieruimte met bijhorende paskamer.

De visagieruimte, toitet, douche en aparte keuken zijn steeds inbegrepen in de prijs bij verhuur.

Ook zijn er steeds wat accessoires voorzien waarvan gebruik gemaakt kan worden tijdens de fotoshoot.

Kortom een aangename ruimte die zich perfect leent tot het maken van mooie fotoreportages in verschillende stijlen.

Product studio

product-studio_400x600

Op gelijkvloers bevindt zich een gedeelte dat kan gebruikt worden voor product fotografie. Je kan hier gebruik maken van een professionele studiotafel van Foba met toebehoren.

Verschillende studiolampen en softboxes zijn ook aanwezig zodat zeer mooie productfoto’s kunnen gemaakt worden voor webshops e.d.

Polyvalente studio

studio_general

Aansluitend aan de visagieruimte bevindt zich de grote polyvalente fotostudio met een oppervlakte van 144 m2. Deze ruimte bevat standaard een aantal panelen met verschillende decors. Ook zijn er 3 verschillende achtergrond systemen aanwezig met een aantal rollen beschikbaar.

Wie eens graag experimenteert met ‘green key’ of andere doca technieken. Eén muur is volledig afgewerkt als ‘green key’ met een lengte van 8 m en ruim 3 meter hoog. Er zijn eveneens ‘green key’ en ‘ blue screen’ achtergrondrollen beschikbaar.

Eén enkele muur is ook uitgerust met een natuurlijk houten wand

De ruimte wordt verwarmd met een enorm grote en geruisloze ‘donkerstraler’. De ruimte is ook toegangbaar via een industriële garagepoort, handig indien je grote voorwerpen zoals auto’s wil fotograferen.

Kortom deze ruimte kan volledig naar smaak ingericht worden met verschillende decorpanelen en decorstukken.

Statieven zijn in alle maten aanwezig, net zoals 2 ‘giraffen’ of ‘boom stands’.

Comfort zones fotostudio Wartibo

Workshop

Workshop

Boven de fotostudio’s bevindt zich ook een prachtige workshop- of vergaderruimte die apart beschikbaar is indien mogelijk. Deze kantoorruimte beschikt over 4 aparte bureau’s en een grote vergadertafel.

Een flip-chart en gebruik van beamer zijn standaard beschikbaar, net zoals een all-in-one printer.

Visagie

Visagie

Bij fotostudo Wartibo is aan de visagie- en kleedruimte evenveel aandacht gegeven als aan de studio zelf.

Het is een ruimte van ruim 30m2 die net als de studio voorzien is van alle comfort die nodig is om de productie tot een succes te maken.

Er is één werkplaats voorzien van goed licht, uitbreidbaar naar een tweede werkplaats
De ruimte zelf is goed verlicht door middel van daglicht.

In de visagieruimte is aanwezig:

 • Voor zowel model als fotograaf is het belangrijk dat kledij netjes verzorgd is, vandaar ook aanwezigheid van strijkplank en -ijzer. (bergkamer)
 • Ook aan de medereizigers is gedacht zodat ze in ideale omstandigheden kunnen genieten van shoot of van boek in comfortabele 3-zits zetel.
 • Kledingrek met hangers om kledij netjes uit te hangen en goed overzicht te hebben.
 • Verzorgde aparte kleedkamer met grote passpiegel.
 • TV met digicorder om zowel de kleintjes als de grote rustig te houden tijdens shoot.
 • HiFi installatie(of aansluiting van eigen smartphone) met aparte luidsprekers naar studiogedeelte.
 • Eén werkplaats met verlichting en spiegels, maar kan eenvoudig op vraag uitgebreid worden naar een tweede werkplaats.
 • Aangezien het belangrijk is om mobiel bereikbaar te blijven is de volledige ruimte voorzien van WiFi.
 • Voor de bezoekers is er steeds koffie of thee voorzien in gezellig koffie – hoekje, frisdranken zijn apart verkrijgbaar in keuken. (1 Euro/consumptie)
 • Literatuur en enkele tijdschriften zijn voorzien
 • Snelle en goede elektrische verwarming is voorzien in visagieruimte om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens de visagie.