25-april-2023 – More than a size

Modellen die  niet voldoen aan het surrealistische schoonheidsideaal van de vrouw, worden vaak plus-size modellen genoemd. We zijn in 2023 inmiddels zo ver dat een maatje meer als mooi wordt gezien, maar er is nog veel te winnen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Zoals de verbanning van de term ‘plus-size’. Annelies zal  op een sexy en elegante manier bijdragen aan body-positivity op sociale media.

Ook ik wil hier m’n steentje aan bijdragen, heeeeeeel graag wil ik samen met Annelies de wereld overtuigen dat niet iedereen de perfecte maten moet hebben, hopelijk met een overweldigend succes. Het is een cliché, maar heel dikwijls waar, schoonheid zit binnen in je ….

Als fotograaf hoor en zie ik toch zo dikwijls hoe vrouwelijke modellen zich toch nog steeds afmeten  naar de ideale maten, vergeet dit, leef voornamelijk gezond en geniet van het leven, dik of dun, lang of klein …

Werking:

Maximaal 1 groep van 5 personen is actief ,  op verschillende locaties, met verschillende achtergronden en accessoires gaan we een fashion-glamour concept kunnen uitwerken gebruik makende van aanwezige professionele flitsmateriaal, decors en kledij.

Model : Annelies

Aantal plaatsen vrij : 2/5

Indeling dag :

18.30 – 21.30 Workshop ‘More than a size‘

Na de shoot word model beloond met telkens 2 afgewerkte beelden per fotograaf.

Inschrijving :

  • Inschrijving Size 2023

De deename bedraag 140 eur (all-in) .