20 feb 2022 – Size ?

Modellen die eindelijk eens niet voldoen aan het surrealistische schoonheidsideaal van de vrouw, worden plus-size modellen genoemd. We zijn in 2021 inmiddels zo ver dat een maatje meer als mooi wordt gezien, maar er is nog veel te winnen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Zoals de verbanning van de term ‘plus-size’. Colette zal  op een sexy en elegante manier bijdragen aan body-positivity op sociale media.

Ook ik wil hier m’n steentje aan bijdragen, heeeeeeel graag wil ik samen met Colette de wereld overtuigen dat niet iedereen de perfecte maten moet hebben, hopelijk met een overweldigend succes. Het is een cliché, maar heel dikwijls waar, schoonheid zit binnen in je ….

Als fotograaf hoor en zie ik toch zo dikwijls hoe vrouwelijke modellen zich toch nog steeds afmeten  naar de ideale maten, vergeet dit, leef voornamelijk gezond en geniet van het leven, dik of dun, lang of klein …

Werking:

Maximaal 1 groep van 5 – 6 personen is actief  die op verschillende locaties, met verschillende achtergronden en accessoires een fashion concept kunnen uitwerken gebruik makende van aanwezige professionele flitsmateriaal, decors en fashion kledij.

Naast onze visagiste zal Colette weer het beste van zich geven.

Model : Colette

Aantal plaatsen vrij : 1

Indeling dag :

10.00 – 12.00 Workshop ‘Deel 1 : Size ?‘

12.00 – 13.00 Middag lunch met verse soep

13.00 – 15.00 Workshop ‘Deel 2 : Size ?’

Na de shoot worden model beloond met telkens 2 afgewerkte beelden per fotograaf.

Inschrijving :

  • Inschrijving Size? 2022

De deename bedraag 120 eur (all-in) .