17-maart-2024 – Tropical Fever

Nu we ons langzaam ‘summer-proof’ beginnen te maken, leek het ons leuk om de mooiste badmode eens in ‘the picture’ te zetten. Samen met Orfa – Svelta Deurne maken we een mooie selectie van badmode om de meest tropsiche vakantiebestemmigen op onze planning te zetten.

We werken met 2 modellen.

Rocío Frickelo, zelf van een verre tropische bestemming 🙂 , zal met haar zuiderse looks ons zeker kunnen bekoren en mooie beelden kunnen bezorgen.

Onze vaste workshop-fotografen kennen zeker Brighje Denis nog. Ook voor Brighje is er geen uitdaging te klein en zal de studio zeker kunnen opwarmen met leuke tropische beelden.

Met een totaalpakket van haar, make-up en badmode bieden we jullie materiaal aan om jullie portfolio te verrijken met schitterende kleurrijke, tropische zomerbeelden.

We zullen ook leen ekkere en zeer leuk versierde cocktail of mocktail ter beschikking hebben om de beelden nog net dat extra te bezorgen, dit in combinatie met enkele leuke tropische attributen zorgen we voor een leuk totaal-spektakel.

Voor iedere deelnemer is een lekkere mock- of cocktail voorzien

Let’s energize, na het leuke color-event, zeker een waardige opvolger.

Model  1 : Rocío Frickelo

 

Model 2 : Brighje Denis

 

Er zal 1 of meerdere groepen van max. 4 tot 5 personen/groep actief zijn die op verschillende locaties, met verschillende achtergronden en accessoires het thema ‘Tropical Fever ‘ kunnen uitwerken en dat gebruik makende van aanwezige professionele flitsmateriaal, decors en props.

Vanaf 6 personen zal groep gesplitst worden in groepjes van max. 4 personen

Met dit foto-event, nieuwe formule, zullen er min. 2 hoofdmodellen aanwezig zijn, ook Kendra zal aanwezig zijn en kunnen haar zeker verleiden tot een aantal mooie beelden, afhankelijk van bezetting.

Moodboard :

Aantal plaatsen vrij : 5/5 – prijs 150 eur

Tijdens de pauze wordt een lekkere versnapering voorzien en de koffie of thee zal klaar staan bij aankomst.

Indeling dag

  • Begin deel – 1 workshop – challenge                               : 10.00 – 12.00

Lunch

  • Begin deel – 2 workshop – challenge                               : 13.00 – 15.00

Inschrijving Tropical Fever 2024 :

  • Inschrijving Tropical Fever 2024

Na de shoot wordt modellen beloond met telkens 2 afgewerkte beelden per fotograaf.