01-juni-2024 Pole Dancing

Definitie Pole – dancing :

Volgens wikipedia :

Paaldansen is een mengvorm van dans en acrobatiek waarbij verschillende oefeningen uitgevoerd worden dansend rondom en hangend aan een verticale paal.

Het paaldansen werd bekend in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst verscheen in Canadese stripclubs. De oorsprong van de sensuele acrobatiek aan de danspaal gaat echter verder terug; op showelementen uit het Chinese circus.

De fitnessvariant van paaldansen heet pole fitness of paalsport, maar wordt vaak ook ‘paaldansen’ genoemd. Sportief paaldansen is een erkende vorm van fitnesstraining en het is een goede oefening voor de spieren. Kracht en lenigheid zijn erg belangrijk om de oefeningen aan de paal uit te kunnen voeren.

De beoefenaars hebben elastische shorts en T-shirts of korte tops aan. De dansers zijn schaars gekleed, omdat blote huid de beste grip geeft aan de paal (anders zou men bij bepaalde oefeningen naar beneden glijden). De sportieve oefeningen aan de paal kunnen gecombineerd worden met verschillende dansstijlen, bijvoorbeeld: sportief, modern, sensueel, ballet. Zowel mannen als vrouwen kunnen paaldansen, en deze sport wordt soms ook in duo’s gedaan

Met een totaalpakket van haar, make-up en kledij bieden we jullie materiaal aan om jullie portfolio te verrijken met schitterende beelden. We spannen een paal op in onze studio en met leuke kleurengels en rookeffecten trachten we weer het beste er uit te halen.

Er zullen 2 ervaren pole-danseressen aanwezig zijn met name Brighje Denis en Gisela Joosten, die om en om enkele leuke poses uit hun pols schudden, ik zou zeggen losse pols, maar ik begrijp dat dit een zeer intensieve sport is, vandaar dat we combineren met enkele grondoefeningen in ‘black body’

Artiest 1  : Brighje Denis

insta : https://www.instagram.com/brighteyesmakeup/

Artiest 2  : Gisela Joosten

insta : https://www.instagram.com/giselajoosten/

Er zal 1 groep van  max. 5 personen actief zijn die op verschillende locaties, met verschillende achtergronden en accessoires een leuk concept kunnen uitwerken gebruik makende van aanwezige professionele flitsmateriaal en decors en talrijke kubussen.

Aantal plaatsen vrij : 2/5 – prijs 150 eur;

Tijdens de pauze wordt een lekkere versnapering voorzien en de koffie of thee zal klaar staan bij aankomst.

Indeling dag

  • Begin deel – 1 workshop – challenge                               : 10.00 – 12.00

Lunch

  • Begin deel – 2 workshop – challenge                               : 13.00 – 15.00

Inschrijving Pole Dance

  • Voor Inschrijving Pole Dance 1 juni 2024

Na de shoot wordt model beloond met telkens 2 afgewerkte beelden per fotograaf.